top of page

LA RÉCRÉ

De voormalige kantine van het schooltje is verbouwd tot een sfeervol vakantiehuisje. Het staat vrij op het terrein en u vindt er alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie, het hele jaar door. Met een huiskamer/keuken, 2 slaapkamers en badkamer biedt het ruimte aan 1-4 personen.  

Inrichting: 

In de kamer vindt u een zithoek (met tv/dvd & radio/cd), een eethoek en een volledig ingerichte keuken met was- en afwasmachine. 
Op de twee slaapkamers staan respectievelijk 2 comfortabele 
boxspring-bedden (à 90-200) en een 2-persoonsbed (140-200). 
De badkamer heeft een ruime inloopdouche, wastafel, toilet en föhn.  
Het huisje wordt verwarmd middels een comfortabele houtkachel (op houtgranulaat) en elektrische radiatoren.
Vanaf uw privéterras hebt u een prachtig uitzicht op het kasteel en op het dal waar een riviertje kabbelt. 's Avonds zit u er eersterangs voor het prachtige schouwspel van de zonsondergang.

Beschikbaarheid, klik hier

LE MAÎTRE

Grenzend aan het schooltje ligt het woonhuis van de voormalige schoolmeester. In dit authentiek Franse huis vindt u Le Maître op de begane grond. In deze ruime, compleet ingerichte gîte vindt u alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie, het hele jaar door.
Het heeft een eigen tuin met groot terras en biedt, met een woonkamer/keuken, 2 slaapkamers en een badkamer, het biedt ruimte aan 2 volwassenen en 2 kinderen
 
Inrichting:
In de royale kamer vindt u een zithoek (tv/dvd & radio/cd), een eethoek en een volledig ingerichte keuken met vaatwasmachine. 
Op de grote slaapkamer staan 2 comfortabele boxspring-bedden (à 90-200), op de tweede kleine slaapkamer staat een stapelbed voor de kinderen. De badkamer heeft een inloopdouche en wastafel. Er is een apart toilet. Het huisje wordt verwarmd middels een sfeervolle houtkachel en elektrische radiatoren.
Vanaf het grote terras in uw (omheinde) tuin hebt u uitzicht op het dal waar een riviertje kabbelt. 's Avonds zit u er eersterangs voor het prachtige schouwspel van de zonsondergang.

U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijk wasmachine in het huis.
Kinderbedje & kinderstoel zijn aanwezig.

LA MAISON

Het voormalige woonhuis van de schoolmeester biedt - met 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 keukens, 2 televisies en een eigen tuin - plaats aan 6 volwassenen en 2 kinderen.

Op de begane grond vindt u een royale zitkamer, 2 slaapkamers en een badkamer en toilet. De zitkamer beschikt over een zithoek, eethoek en compleet ingerichte keuken (vaatwasser en wasmachine). 
In de 2 slaapkamers staan respectievelijk 2 comfortabele boxspring-bedden (à 90-200) en een stapelbed voor de kinderen. 

Op de 1ste verdieping bevinden zich 2 ruime kamers en een badkamer. 
In de 1ste kamer staan 2 comfortabele boxspring-bedden (à 90-200) en in de tweede kamer vindt u 2 (slaap-)fauteuils en een keukentje. 
Vanaf het terras in de (geheel omheinde) tuin hebt u uitzicht op het dal waar een riviertje rustig kabbelt. 's Avonds zit u er eersterangs voor het prachtige schouwspel van de zonsondergang.

De beide badkamers beschikken over een toilet, douche, wastafel en föhn. Het huis wordt verwarmd middels een houtkachel en elektrische radiatoren.

Beschikbaarheid, klik hier

Fresh

LA BARRIÈRE

In het dorpje Chaillac-sur-Vienne lijkt de tijd stil te staan. Gelegen tussen de groene heuvels van de Limousin, aan de rivier de Vienne, ademt het de rust die zo typerend is voor het Franse platteland. Het voormalige seinwachterhuisje ligt, omringd door weilanden, aan het einde van een doodlopend weggetje. De paar treinen die overdag passeren, geven het ritme aan van de dagen die voorbij glijden. Het karakteristieke huisje is verbouwd tot een gezellige gîte. U vindt hier alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie, het hele jaar door. Met 2 slaapkamers biedt het ruimte aan 4 personen.

Inrichting:
Op de begane grond vindt u een bijkeuken met toilet, een zitkamer, een royale eetkamer, keuken en een badkamer met ruime inloopdouche, wastafel en föhn.
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 grote slaapkamers met elk 2 comfortabele boxspring-bedden (à 90-200). Het huisje beschikt over een volledig ingerichte keuken met afwasmachine, een televisie met dvd, een muziekinstallatie en een goed gevulde boekenkast.
Verwarming geschiedt middels een pelletkachel en elektrische radiatoren.
In de grote, omheinde tuin is het goed toeven. Luieren in de hangmat, met een boek onder de parasol. Kortom ... een heerlijke plek om volledig tot rust te komen.

La barriere
bottom of page